Coaching

Neem zelf de regie over je leven

Jasper

Coaching voor professionals en particulieren.

Heb je last van: 

  • stress- of overspanningsklachten
  • uitdagingen in relaties, in werk en/of privé
  • levensvragen en moeite met zingeving
  • loopbaan- of carrière vraagstukken

Dan is dit het startpunt van waaruit je verder kan.
Tijdens coachingsessies gaan we aan de slag met:

  • Zelfonderzoek
  • Bewustwording
  • Verkrijgen van inzicht
  • Route naar verandering

Het doel van de coaching is dat jij weet hoe je met jouw uitdagingen om kan gaan. Ik help je om inzichtelijk te krijgen waar beperkende overtuigingen, patronen en gedrag zitten en met het ombuigen daarvan naar meer helpende patronen. Daarnaast werken we met praktische oefeningen waardoor je vaardigheden ontwikkelt die je meteen in de praktijk uit kunt proberen om direct te ervaren wat het positieve effect er van is.

In mijn coaching combineer ik krachtig energiewerk, mindfulness en meditatie met praktische nuchterheid en heldere intuïtie. Door bewustwording en de inzichten die je krijgt zul je andere wegen gaan zien en je losmaken van de systemen waar je in vast zat. Je ervaart meer grip op situaties en je zult merken dat de wereld zich steeds meer voor je opent. Leven met minder angst en obstakels en met meer plezier en rust!

In dit blog kun je meer lezen over de kracht van energiewerk bij coaching.

‘Ik kan oprecht zeggen dat het een buitengewoon mooie ervaring was die mij veel inzicht en positieve energie heeft gegeven.’
– Ilja – 

 

Super fijne sessies gehad! Ik ben weer helemaal back on track!’
– Kim –

 

‘Het heeft me zoveel rust gebracht, dat had ik echt niet verwacht.’
– Vanny – 

 

‘Het maakt je nieuwsgierig naar jezelf en naar wat er nog meer in zit!’

‘Ik ben lichter weggegaan.’
– Paulien –

Volledige recensies, klik hier.

Energiewerk

Energiewerk bestaat uit communicatie op energie-niveau, de ‘extended’ versie van aanvoelen hoe het met iets of iemand gaat. Iedereen kent dit verschijnsel; je komt een ruimte binnen en je voelt direct hoe de stemming daar is.
De communicatie door energiewerk is zonder woorden en gedachten, er vindt een uitwisseling plaats van beelden, woorden en gevoel. Dit wordt ook wel helder zien, horen en voelen genoemd. Het is helder, omdat het vanuit jouw bron komt en niet vertroebeld is door je gedachten, overtuigingen of taal. Ik ben getraind om hier puur en zuiver op af te stemmen zodat ratio en overtuigingen niet in de weg zitten. Informatie die op deze manier naar buiten komt kan vervolgens onderzocht worden. De waarde zit in het andere perspectief dat zonder oordeel naar voren komt. Dit geeft inzicht in jezelf, laat zien waarom je dingen doet zoals je ze doet en geeft richting.

Praktisch. 

Doorgaans start ik de sessie met een korte meditatie om ‘aan te komen’. Daarmee zorgen we dat je focus bij de coachingsessie aanwezig is en niet nog thuis of bij je werk. Dan kunnen we veel sneller aan de slag met het coachingstraject of voorliggende dingen die aandacht nodig hebben.
Ik kan dan toestemming aan je vragen om af te stemmen op jouw energie. Als ik dat ga doen kun je even rustig zitten en luisteren. Ik vertel je hardop welke beelden of woorden ik ervaar en kan je zonodig helpen duiden wat de betekenis hiervan is. Regelmatig is dat overigens niet eens nodig, omdat het horen van de informatie al inzichten geeft en andere perspectieven biedt op het thema waar je mee bezig bent.
Dit ‘lezen’ van je energie wisselt af met gesprekken en oefeningen. Ik sluit de sessie altijd af met een healing, om de energie in balans te brengen. Dit gebeurt in stilte en jij hoeft hierbij enkel rustig aanwezig te zijn. Meestal voelen mensen zich daarna steviger en meer geaard en gaan lichter de deur uit!

In dit blog kun je meer lezen over de kracht van energiewerk bij coaching.

Neem gerust contact op voor informatie of een intake!

Voel je het? Neem contact op!

Mail, app of bel mij voor een eerste indruk of een intake. Niet te ingewikkeld, ik vertel wat over mij, jij vertelt iets over jou en we gaan kijken of we samen een stukje kunnen reizen op dit levenspad.

info@jasperknaap.nl

T: 0625 010318