Coaching

Positief - Verbindend - Uitdagend - Veranderend

Voor professionals en particulieren biedt ik coaching om o.a. te helpen met:

  • stress- of spanningsklachten
  • uitdagingen in relaties, in werk en/of privé
  • werk- en privébalans, time management
  • assertiviteit, meer pro actief handelen
  • loopbaan- of carrière vraagstukken

Tijdens coachingsessies gaan we aan de slag met:

  • Zelfonderzoek
  • Bewustwording
  • Verkrijgen van inzicht
  • Route naar verandering

Het doel van de coaching is dat jij weet hoe je met jouw uitdagingen om kan gaan. Ik help je om inzichtelijk te krijgen waar beperkende overtuigingen, patronen en gedrag zitten en met het ombuigen daarvan naar meer helpende patronen. Daarnaast werken we met praktische oefeningen waardoor je vaardigheden ontwikkelt die je meteen in de praktijk uit kunt proberen om direct te ervaren wat het positieve effect er van is.

In mijn coaching combineer ik energiewerk, mindfulness en meditatie met praktische nuchterheid en heldere intuïtie. Door bewustwording en de inzichten die je krijgt zul je andere wegen gaan zien en je losmaken van de systemen waar je in vast zat. Je ervaart meer grip op situaties en je zult merken dat de wereld zich steeds meer voor je opent. Leven met minder angst en obstakels en met meer plezier en rust!

In dit blog kun je meer lezen over de kracht van energiewerk bij coaching.

‘Ik kan oprecht zeggen dat het een buitengewoon mooie ervaring was die mij veel inzicht en positieve energie heeft gegeven.’
– Ilja – 

Super fijne sessies gehad! Ik ben weer helemaal back on track!’
– Kim –

‘Het heeft me zoveel rust gebracht, dat had ik echt niet verwacht.’
– Vanny – 

‘Het maakt je nieuwsgierig naar jezelf en naar wat er nog meer in zit!’

‘Ik ben lichter weggegaan.’
– Paulien –

Volledige recensies, klik hier.

Jasper
Inspiratiequote Jasper

Energiewerk

Regelmatig tref ik mensen die niet met energiewerk bekend zijn. Ik kan je alleen maar uitnodigen om het te komen ervaren. Het laat zich niet zo makkelijk omschrijven namelijk. Zelf heb ik een technische achtergrond en ben ik vrij rationeel aangelegd en ook ik ben het gaan ervaren. Het werkt, het helpt en de reacties die ik krijg bevestigen dat.

Energiewerk bestaat uit communicatie op energie-niveau, de ‘extended’ versie van aanvoelen hoe het met iets of iemand gaat. Iedereen kent dit verschijnsel; je komt een ruimte binnen en je voelt direct hoe de stemming daar is.
De communicatie door energiewerk is zonder woorden en gedachten, er vindt een uitwisseling plaats van beelden, woorden en gevoel. Dit wordt ook wel helder zien, horen en voelen genoemd, omdat het hele pure communicatie is. De waarde zit in het andere perspectief dat zonder oordeel naar voren komt. Dit geeft inzicht in jezelf, laat zien waarom je dingen doet zoals je ze doet en geeft richting.

Praktisch. 

Om er voor te zorgen dat de focus bij de coachingsessie aanwezig is en niet nog thuis of bij je werk start ik de sessie meestal met een korte aandachtsoefening. Dan kunnen we gewoon veel sneller aan de slag.
Tijdens de sessie zal ik toestemming aan je vragen om af te stemmen op jouw energie. Als ik dat ga doen kun je even rustig zitten en luisteren. Ik vertel je hardop welke beelden of woorden ik ervaar en kan je, indien nog nodig, helpen duiden wat de betekenis hiervan is.
Dit ‘lezen’ van je energie wisselt af met gesprekken en oefeningen. Ik sluit de sessie altijd af met een healing, om de energie in balans te brengen. Dit gebeurt in stilte en jij hoeft hierbij enkel rustig aanwezig te zijn. Meestal voelen mensen zich daarna steviger en meer geaard en gaan lichter de deur uit!

In dit blog kun je meer lezen over de kracht van energiewerk bij coaching.

Neem gerust contact op voor informatie of een intake!

Voel je het? Neem contact op!

Mail, app of bel mij voor een eerste indruk of een intake. Niet te ingewikkeld, ik vertel wat over mij, jij vertelt iets over jou en we gaan kijken of we samen een stukje kunnen reizen op dit levenspad.

info@jasperknaap.nl

T: 0625 010318

En hier vind je het contactformulier.