Een aantal mensen met wie ik heb mogen werken heb ik gevraagd om een korte review te schrijven. Zelf vind ik dat ook weleens fijn om te lezen hoe anderen iets ervaren hebben. Dus dank aan de iedereen die een review wilden schrijven!

En voor de lezers: voel vooral zelf en laat je niet teveel beïnvloeden 😉

 

Ik heb super fijne sessies met Jasper gehad! Soms kom je wel eens op een punt in je leven dat je even van je rails bent afgeraakt… Na 2 super healings en fijne sessies ben ik weer back on track, ik voel me weer beter dan ooit! Dank je wel Jasper!

Kim

 

Een groot gevoel van dankbaarheid

Drie weken geleden (aug ‘23) had ik het voorrecht om een reading en healing sessie van Jasper te krijgen. Ik had dit nooit eerder gedaan. Ik kan oprecht zeggen dat het een buitengewoon mooie ervaring was die mij veel inzicht en positieve energie heeft gegeven.

Vanaf het moment dat de sessie begon voelde ik me omringd door een sfeer van rust en positieve energie.

De reading was ‘spot on’ en maakte mij emotioneel omdat Jasper mijn gevoelens en de energie van entiteiten om mij heen zo goed aanvoelde, verwoordde en respectvol behandelde.   

Na de reading heeft Jasper een healing gedaan. Blijkbaar had ik veel ballast om van mij af te gooien 😊. Na de sessie voelde ik mij een stuk vrijer en opgewekter. Een paar dagen geleden gaf mijn partner aan dat mijn energie anders is dan voor de sessie, lichter.

Ik heb met bovenstaande proberen te omschrijven hoe ik de sessie bij Jasper heb ervaren en wat het met mij heeft gedaan. Ik vind het erg lastig om dit onder woorden te brengen maar kort gezegd voel ik een diep gevoel van dankbaarheid en ben ik er nog steeds een beetje ondersteboven van.

Ilja

 

Ik had het geluk dat ik op een hele mooie plek in de natuur een reading en healing van Jasper heb gekregen. 

Jasper straalt veel rust uit en nam de tijd om, dmv een korte begeleide meditatie, te ‘landen’.

Hij legt duidelijk uit hoe hij te werk zou gaan en beantwoordde al mijn vragen uitvoerig, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Ik vond het een erg fijne ervaring en kom ook zeker nog een keer terug.

Het heeft me zoveel rust gebracht. Dat had ik echt niet verwacht.

Vanny

 

Ik ben er heel open in gegaan, bijzonder te ervaren dat je dingen omschrijft of ziet zoals het voor mij voelt. Het maakt je nieuwsgierig naar jezelf en naar wat er nog meer in zit! Jasper is rustig en ik luister graag naar zijn stem.

Ik zou het omschrijven als puur en eerlijk.. zoals het nu is… ik ben lichter weg gegaan. 

Ik denk dat het goed is af en toe te checken wat mijn lichaam me wilt vertellen.

Paulien