Partner Cirkels

Wat je kunt verwachten in een Partner Cirkel:

We starten in een cirkel met een korte meditatie om even te landen, waarna we verschillende oefeningen zullen doen. Deze hebben als doel om meer verbinding met jezelf en met elkaar te ervaren.

Jullie ontwikkelen waarachtiger communicatie onderling doordat je inzicht krijgt in bepaalde communicatiepatronen die je samen hebt ontwikkeld. Je voelt je meer gezien en gehoord door de ander en je kunt jezelf beter kenbaar maken. Dat wil zeggen dat je beter kunt aangeven waar je precies behoefte aan hebt en wat je nodig hebt.

We doen dit door middel van oefeningen uit de Verbindende communicatie, Voice dialogue en Mindful communiceren.

Verder krijg je meer inzicht in je eigen gedragspatronen en hoe die ontstaan zijn. Je leert wat je kunt doen om je relatie te verbeteren en/of te verdiepen.

De ervaring is dat het er in de praktijk vaak niet van komt om op deze manier tijd met elkaar door te brengen en tijd te maken om je relatie te ontwikkelen. In deze workshops is deze tijd er wel.

De oefeningen en inzichten die je opdoet hebben direct invloed op hoe je in je relatie met elkaar omgaat en ook hoe je elkaar als ouders beter aanvult. Dit heeft direct effect op je kind(eren) en daarmee de potentie om de algehele sfeer in je gezin te verbeteren.

De partner cirkels worden begeleidt door Forien en Jasper. Beide trainer en coach in persoonlijke ontwikkeling, communicatie, mindfulness. Zij doen dit in zakelijke en privé-settings.

Met deze en andere cirkels bundelen ze hun krachten om andere mensen te helpen om lichter te leven met meer plezier en minder zorgen.

Jasper en Forien