Jasper

Over Jasper,
coach en trainer.

Van nature ben ik nieuwsgierig, onderzoekend en een verbinder. Waar en met wie ik ook ben, mensen vertellen mij dat ze zich gezien, geaccepteerd en veilig voelen in mijn aanwezigheid.

Door mijn technische achtergrond en carrière als audio technicus heb ik veel gereisd met bekende en minder bekende artiesten. Ik ben de wereld over geweest voor diverse grote producties en heb het geluid verzorgd bij bekende TV programma’s met miljoenen kijkers.

Al snel kwam ik erachter dat techniek maar een klein onderdeel is van het werk. Mensen willen zich gezien en geaccepteerd voelen en het is belangrijk dat de sfeer veilig is. In sommige werkomgevingen is het een uitdaging om deze waarden zeker te stellen en weg te blijven van angst, agressie en onzekerheid. Mijn kracht is om mensen ook in deze omgevingen te verbinden, grenzen te stellen en een leider te zijn. Deze kracht zet ik nu ook in tijdens mijn trainingen en programma’s.

Ook op andere vlakken heb ik een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Van dichtbij maakte ik ziekte, dood en chronische stress mee. Dit, maar ook de liefde, dwongen mij tot een intense reis naar binnen. Daar vond ik elementen van mezelf die absoluut aandacht nodig hadden en naar buiten wilden.

Een belangrijk element waar ik meer aandacht aan wilde besteden in mijn leven was mijn Intuïtie. Van nature is mijn intuïtie sterk en met een combinatie van acceptatie, opleidingen, heel veel boeken lezen en meditatie heb ik geleerd om ook veel meer intuïtief te leven. Wat dit betekent? Ik geef nu zelf veel meer richting aan mijn leven, vanuit vrijheid, authenticiteit en denken in mogelijkheden. Deze manier van leven heeft ervoor gezorgd dat ik nu contact maak met mensen vanuit mijn hart en hen zo echt kan ontmoeten en  raken. Ik heb geleerd te leven zonder ongezonde stress en kan veel makkelijker omgaan met ‘gedoe’.

Mijn missie is om mensen te helpen bewuster te leven, vanuit compassie en oprechtheid. Dan kunnen we een veel vriendelijkere wereld creëren waar mensen in verbinding en vanuit het hart met elkaar samenleven.

Voel je welkom in mijn training en coaching!

   • Holistisch
   • Nuchter
   • Onderzoekend
   • Praktisch
   • Verbindend
   • Vriendelijk

—————————————————————————

   • Ervaring met kleine en grotere organisaties
   • Bekend met werkdruk, stress, ongezonde werkomgeving
   • Ook bekend met werkgeluk, succes en verantwoordelijkheid
   • Ervaring met uitdagingen door ernstige ziekte, dood en verderf
   • Zeer gevoelig voor energie en intuïtie
   • Opleidingen energiewerk bij CLI en Eivida
   • Trainingen bij Robert Bridgeman, School of Life
   • Ooit opgeleid als elektrotechnisch ingenieur

 

Voel je het? Neem contact op!

Mail, app of bel mij voor een eerste indruk of een intake. Niet te ingewikkeld, ik vertel wat over mij, jij vertelt iets over jou en we gaan kijken of we samen een stukje kunnen reizen op dit levenspad.

info@jasperknaap.nl

T: 0625 010318