Jasper coach en trainer

Over Jasper, coach en trainer.

 • Holistisch
 • Nuchter
 • Onderzoekend
 • Praktisch
 • Verbindend

Van nature nieuwsgierig, onderzoekend en verbindend, dat zijn eigenschappen die ik mijn hele leven, sinds 1976, bij me draag. Waar en met wie ik ook ben, ik vind het van groot belang dat iedereen zich gezien, geaccepteerd en veilig voelt.

Naast deze kernwaarden heb ik een passie voor muziek en techniek. Dit leidde tot een lange carrière als audio technicus. Ik heb gereisd met bekende en minder bekende artiesten, de wereld over geweest voor diverse producties en geluid verzorgd bij de bekendste TV programma’s.

Al snel kwam ik erachter dat techniek maar een klein onderdeel is van dit werk. Ook hier willen mensen zich gezien en geaccepteerd voelen en is het belangrijk dat de sfeer veilig is. In sommige werkomgevingen is het een uitdaging om deze waarden zeker te stellen en weg te blijven van angst, agressie en onzekerheid. Inmiddels kan ik zeggen dat ik dankbaar ben voor alle ervaringen tijdens dit werk. Daardoor heb ik mij steeds verder kunnen ontwikkelen in communiceren vanuit mijn hart, ook in zeer uitdagende omstandigheden.

Ondertussen maakte ik ook op andere vlakken een persoonlijke ontwikkeling door. Ziekte, dood, stress, maar ook liefde, dwongen tot een intense reis naar binnen. Daar vond ik elementen van mezelf die absoluut aandacht nodig hadden en naar buiten wilden.

Een belangrijk element dat meer ruimte wilde in mijn leven was Intuïtie. Als kind had ik al verschillende bijzondere ervaringen gehad op onstoffelijk niveau en altijd ben ik zeer gevoelig voor energie. Met een combinatie van acceptatie, opleidingen, heel veel boeken lezen en meditatie heb ik geleerd om veel meer intuïtief te leven. Mijn ratio staat in dienst van mijn innerlijk weten en niet meer andersom. Wat dit betekent? Leven vanuit mezelf, in vrijheid en mogelijkheden.

Dit leidde tot de wens om meer met mensen te werken en hen te ondersteunen op een stuk van hun levensweg, waar dat ook is. Om tegemoet te komen aan mijn passie voor muziek hou ik me ook nog bezig met muziek productie en techniek.

 • Ervaring met kleine en grotere organisaties
 • Bekend met werkdruk, stress, ongezonde werkomgeving
 • Ook bekend met werkgeluk, succes en verantwoordelijkheid
 • Ervaring met uitdagingen door ernstige ziekte, dood en verderf
 • Hoog gevoelig voor energie, entiteiten, het onstoffelijke
 • Opleidingen energiewerk bij CLI en Eivida
 • Trainingen bij Robert Bridgeman, School of Life, Dolly Heuveling van Beek

Voel je het? Neem contact op!

Mail, app of bel mij voor een eerste indruk of een intake. Niet te ingewikkeld, ik vertel wat over mij, jij vertelt iets over jou en we gaan kijken of we samen een stukje kunnen reizen op dit levenspad.

info@jasperknaap.nl

T: 0625 010318