Informatief

Coaching met Energiewerk

Op de pagina over coaching heb je het wellicht al gelezen: ik gebruik ‘krachtig energiewerk’ tijdens mijn coaching. Als je daar geen beeld bij hebt is het fijn om daar wat meer over te weten. Iedere coach zal een vorm van energiewerk gebruiken, bewust of onbewust. Als je werkt vanuit je hart, dus niet uitsluitend vanuit je hoofd en ratio, dan verbind je met de ander. Die verbinding is energie.

Ook als je luistert naar ingevingen, woorden geeft aan beelden die spontaan bij je opkomen of handelt vanuit je intuïtie dan werk je met energie. Je kunt het niet zien, horen, ruiken of proeven, maar het is voelbaar. Het is een heel mooi instrument om mee te spelen en te werken. Voor mensen die veel in ‘hun hoofd’ zitten kan het wat ongrijpbaar zijn. Soms hangt er ook een zweem van mystiek omheen, ondanks de praktische inzetbaarheid.

Met krachtig energiewerk ben ik heel bewust en actief in contact met energie en intuïtie. Dit is een gereedschapskoffer waarmee ik een directe koppeling kan maken met dat wat in de energie voelbaar is en jouw dagelijkse praktijk. Het is mogelijk om met energiewerk de oorsprong van bepaalde gevoelens en emoties te herleiden. Ook kun je richting krijgen vanuit het hier en nu. Dan is het in de energie duidelijk voor welke keuzes je staat en welke kant je eigenlijk op moet bewegen. Er kunnen dingen heel erg duidelijk worden, je kunt bevestigd worden in je eigen gevoel en oude situaties kunnen geheeld worden wat nu ruimte geeft aan nieuwe ervaringen en mogelijkheden.

Het is dus voor de hand liggend om energiewerk te gebruiken tijdens coaching. Het is bijzonder wat er allemaal mogelijk is met energiewerk en de coaching wordt hiermee helemaal op jou afgestemd. Je komt tot de kern en je kunt meteen aan de slag om met ander gedrag te experimenteren, vanuit nieuwe overtuigingen beslissingen te nemen en in het zadel van jouw leven plaats te nemen.

Coaching met energiewerk is daarmee een effectieve weg naar Persoonlijk Leiderschap; de modus waarin jij je eigen leven leeft, bewust van al jouw overtuigingen en patronen. Je bent in balans, jouw emoties, gedrag en gevoelens zijn bekend terrein voor je waardoor je ze in alle openheid aan kunt kijken. Je bent in contact met jezelf en weet wat je te doen staat in tijden van rust, verandering, vervulling, spanning. Spoiler: soms doe je even helemaal niets ;-).

Kom je er met je hoofd niet meer uit, volg dan een andere richting. Maak een afspraak en ervaar wat coaching met energiewerk jou te bieden heeft!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie