Jasper studio

Music Engineer – Producer

Voor iedereen die in een unieke sfeer wil werken aan muziek.

Door een combinatie van gewoon kunnen zijn, niets op te hoeven houden en het laten werken van intuïtie kun je meemaken hoe mooi het proces van opnemen, mixen en produceren van jouw muziek kan zijn.

Bij mij in de studio word je uitgenodigd jezelf te zijn en alle druk van het leven te laten zijn voor wat het is. Zodat de creativiteit kan stromen en je kunt werken vanuit je authentieke zelf.

Samen werken we naar het mooiste resultaat door aandacht voor jou en de muziek. Een open en eerlijke communicatie zorgen ervoor dat iedereen weet waar men aan toe is.

Produce. Record. Mix.

Als je besluit om jouw muziek te gaan opnemen en uitbrengen wil je dat doen met de juiste mensen om je heen. Ik kan je helpen bij de productie, het opnemen en mixen van jouw project.
Dat doe ik in een verbindende, authentieke sfeer waarin je kunt ervaren om vanuit rust en openheid de inspiratie te laten opkomen. Mijn coachingsvaardigheden kan ik inzetten om dit proces te begeleiden zodat je doelgericht te werk kunt gaan.

Voordat ik mijn coachingspraktijk startte heb ik 20 jaar exclusief als audio engineer gewerkt en het geluid verzorgd bij producties van Carré tot Ziggo Dome en bij de best bekeken tv-programma’s. Ook ben ik gaan doen waar mijn hart het meeste ligt; studio opnames maken en afmixen. Het soms ‘magische’ samenspel van creativiteit en overgave weten vast te leggen zodat andere mensen dit later kunnen ervaren, dat vind ik een prachtig proces.

Daar komt bij dat ik intens geniet van de combinatie muziek en techniek. Als ik in mijn studio zit tussen racks met analoge randapparatuur, analoge mengtafel, Protools met controllers en een superdikke afluistering raak ik helemaal in mijn element. Ik kan de kracht van digitale techniek absoluut waarderen, maar combineer dat graag met de warmte en imperfectie van analoog.

Sinds 2020 werk ik ook samen met Rob Mostert in zijn Black Label Studio in Middelie (bij Edam). Daar zul je de kracht ervaren van een unieke locatie met een ongedwongen, harmonieuze sfeer.

Graag nodig ik je uit om contact op te nemen als jij ook op een inspirerende, authentieke manier wil samenwerken aan jouw productie!

Voel je het? Neem contact op!

Als je tot hier doorgelezen hebt dan kan ik me voorstellen dat je eens contact wil hebben. Laten we dan eens kijken wat we samen kunnen gaan doen!

Mail eens naar info@jasperknaap.nl of bel me op 0625010318