Coaching

Voor een andere kijk op jezelf en jouw leven!

  • Wil je minder stress en druk?
  • Graag dingen doen waar je energie van krijgt?
  • Zoek je meer plezier in je leven?

Zomaar wat dingen waar we allemaal weleens mee lopen. Het gaat er dan om wat je er mee doet. Zijn er mogelijkheden om bij te sturen? Kun je nog oplossingen bedenken of blijf je wellicht in een cirkel ronddraaien?

Als coach ga ik je niet vertellen wat je moet gaan doen, maar samen kunnen we wel op onderzoek gaan. En dat kan heel erg leuk zijn! Ja, soms ook confronterend en spannend, want als je nieuwe (of oude!) elementen van jezelf ontdekt wil dat vanzelf een plek in je leven. Dat is heel fijn natuurlijk, maar voor veel mensen geldt dat ze verandering lastig vinden.

Ik kan je helpen met:

  • zelfonderzoek
  • bewustwording
  • verkrijgen van inzicht
  • een route naar verandering

Eerst gaan we helder maken wat jouw doelen zijn. Is er een duidelijk probleem of moeten we kijken naar gedragingen, overtuigingen en patronen die nu niet meer helpend zijn? Ik help je hierbij met de juiste vragen, opmerkingen en overwegingen. Met opgedane inzichten kun je zelf weer verder. Daarnaast kunnen we aan de slag met praktische ‘experimenten’ in de praktijk. Ervaar hoe anderen op jou reageren als jij iets anders doet. Door het combineren van coaching met energiewerk, meditatie en oefeningen ontstaat een krachtige combinatie dat helpt om weer meer in contact te komen met je eigen Zelf en je roeping. Dan wordt het steeds duidelijker wat voor jou belangrijk is.

Je zult gaan zien wat er in de weg staat tussen je huidige en je gewenste leven.

Met het opgedane inzicht en de bewustwording kun je andere wegen gaan zien en je losmaken van de systemen waar je in vast zat. Door het uitproberen van andere reacties en gedrag op situaties zul je merken dat jouw wereld zich steeds meer voor je opent. Minder leven vanuit angst en obstakels en meer plezier en rust!

‘Ik kan oprecht zeggen dat het een buitengewoon mooie ervaring was die mij veel inzicht en positieve energie heeft gegeven.’

 

‘Het heeft me zoveel rust gebracht, dat had ik echt niet verwacht.’

 

‘Het maakt je nieuwsgierig naar jezelf en naar wat er nog meer in zit!’

 

‘Jasper is rustig en ik luister graag naar zijn stem’

 

‘Ik ben lichter weggegaan.’

 

Volledige recensies, klik hier.

Energiewerk

Door mijn gevoeligheid voor energie heb ik mij de afgelopen jaren ondergedompeld in energiewerk, meditatie en coaching technieken.

Energiewerk bestaat voor mij o.a. uit communicatie op energie-niveau. Hierbij hoeven we niet te praten, maar maak ik vanuit mijn kern contact met jouw innerlijke kern. Daar kan dan een uitwisseling plaats vinden van beelden, woorden en gevoel. Dit wordt ook wel helder zien, horen en voelen genoemd. Het is helder, omdat het vanuit jouw bron komt en niet vertroebeld is door je gedachten, overtuigingen of taal. Ik heb me getraind om hier puur en zuiver op af te stemmen zodat ratio en overtuigingen niet in de weg zitten. Informatie die op deze manier naar buiten komt kan vervolgens onderzocht worden. Wat betekent het voor jou en jouw leven?

Tijdens een intake kan ik ook, indien gewenst, energetisch op jouw kern afstemmen om een beeld van je te krijgen. Ook zal ik je vragen naar een probleemomschrijving. Als dit nog niet lukt dan gaan we daar samen eerst voor zitten.

Dan maken we een passend traject naar een lichter leven.

Neem gerust contact op voor informatie of een intake!

Voel je het? Neem contact op!

Mail, app of bel mij voor een eerste indruk of een intake. Niet te ingewikkeld, ik vertel wat over mij, jij vertelt iets over jou en we gaan kijken of we samen een stukje kunnen reizen op dit levenspad.

info@jasperknaap.nl

T: 0625 010318